Jabka sušená - kostky

309 Kč 127 Kč 599 Kč od 127 Kč 61,80 Kč / 1 kg 63,50 Kč / 1 kg 59,90 Kč / 1 kg
Skladem (1 ks) Skladem (4 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce malá pozornost
Garance
Garance kvality
Prodáváme pouze ověřené produkty, které dáváme i svým zvířatům
Rozvážíme domů
Rozvozy
Rádi Vám krmivo přivezeme přímo do stáje nebo domů

Detailní popis produktu

České jednodruhové sušené ovoce - jablka v potravinářské kvalitě. Jablka jsou velmi dobrou, doplňkovou součástí stravy koně. Jsou zdrojem jednoduchých sacharidů, vlákniny, minerálů a vitamínů, nezbytných pro zdravý vývoj organizmu koně. A koně je mají navíc velmi rádi. Nepoužívat jako potravinu.
Sušená jablka jsou vynikajícím zchutňovadlem do krmných směsí nebo müsli pro koně. Je to také výborný pamlsek nebo odměna. Přidává se zpravidla okolo 10 - 15 % z obsahu u vícedruhových směsí. 

Pokud se sušená jablka namočí, mohou být ideálním nosičem sypkých, krmných doplňků potravy pro koně, jako jsou např. pivovarské kvasnice, beta glukan, vitamín C nebo i sypké medikamenty. Sypké suroviny se nalepí na ovoce a kůň je beze zbytku sežere.

Složení:
Sušená, čištěná jablka od českých pěstitelů. Bez přísad jiného ovoce.

bílkoviny 1,2%
tuk 0,31%
sacharidy 57,1%
cukry 45%
popeloviny 8,7%
vláknina 8,7%



Skladování a spotřeba: 
Sušené ovoce skladujte hermeticky uzavřené v PVC sáčku a hlavně v suchu. Pozor na napadení moly. Pokud se tak stane, ihned jej spotřebujte (propláchnout a spařit - zvířeti to nikterak nevadí) ať se vám moli nerozmnoží v domácnosti.
Spotřebujte nejlépe do 3 měsíců od zakoupení. Při správném skladování vydrží i mnohem déle. 
Po namočení spotřebujte:  do 48 hodin - při teplotě do 6 °C. Do 16 hodin - při teplotě do 15 °C. Při teplotách nad 20 °C spotřebujte do 3 hodin. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovoce, zelenina
Podpora: Zchutňovadlo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: